Joomla 3.2 Template by Justhost Complaints
 • Sportligeti teniszpályák
 • Arena Savaria
 • Vendégszobák

2017-es Nyári Napközis Sporttábor Szombathelyen az Arena Savariaban

Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nyári Napközis Sporttábora 2017. Szombathely, Arena Savaria

 

 

 

 

Tábor küldetése, céljai:

Tábori programunk küldetése, nem a szünidei gyermekmegőrzésre korlátozódik, hanem a minél aktívabb és élményekkel gazdagabb szabadidő eltöltésre, amit csak a sport, és a mozgás öröme adhat! A tábor célja bevonni a gyermekeket az aktív mozgásba, illetve a Szombathelyi Sportiskola szakosztályainak és sportágainak megismertetése és kipróbálása által, megkönnyíteni a sportágválasztást azok számára, akik még nem sportolnak rendszeresen egyesületben. Fontos szempontnak tartjuk a fair- play szabályainak megismertetését, a játék és versenyszabályok betartását, az ellenfél tiszteletét, a veszíteni tudás elfogadtatását.

A táborban résztvevő gyermekek naponta kettő, egy délelőtti és egy délutáni sportági foglalkozáson, edzésen vesznek részt, amelyeken belekóstolhatnak, megismerkedhetnek a különböző sportágak alapjaival. A foglalkozásokat a Szombathelyi Sportiskola tapasztalt edzői, szakemberei tartják. A mozgásprogramokon belül szerepet kapnak még a játékos sor-és ügyességi feladatok, a gerinctorna/ gyermekjóga, és a különböző képességfejlesztő gyakorlatok is.

A tábori program kiemelt figyelmet fordít az egészségmegőrzés fontosságára, ezért a gyermekeknek az ebéd utáni csendes pihenő részeként, a sportolással és az egészséges életmóddal kapcsolatos ismeretterjesztő előadásokat szervezünk, illetve sport témájú, motivációt elősegítő filmeket vetítünk le.

Program körülmények:

Korosztály: Az első osztályt elvégzett tanulók, de a hatodikat még el nem kezdett diákok jelentkezését várjuk, Szombathely és közvetlen környezetének vonzáskörzetéből!

Létszám: max. 30 fő/turnus

Időpont:

I. turnus: 2017.06.26-30-ig

II. turnus: 2017.07.03-07-ig

 

 

Helyszín: Arena Savaria, Szombathely, Sugár út 18.

Jellege: napközis rendszerben

Érkezés: 7.30-8.00

Távozás: 16.00-16.30

Étkezés: tízórai, ebéd, uzsonna

 

Ízelítő a sportági foglalkozásokból:

 • atlétika
 • kosárlabda
 • tenisz
 • röplabda
 • küzdősport
 • torna stb..

Kiegészítő tevékenységek:

 • Reggeli energetizáló- és csapatépítő játékok
 • 1 tábori napon outdoor kirándulás, élményprogram
 • Sor-és váltóverseny
 • Gyerekjóga/gerinctorna
 • Köredzés
 • Filmvetítés (korosztálynak megfelelő sport témájú, motivációs film közös megtekintése)
 • Sport-és egészséges életmóddal kapcsolatos ismeretterjesztő előadások
 • Sport kvíz

Jelentkezési folyamat:

Jelentkezni a www.szombathelyisport.hu honlapon letölthető jelentkezési lap beküldésével lehet. A jelentkezési lapot kitöltve, aláírva kérnénk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre elküldeni.

Jelentkezési lap letöltése  letolt kicsi

Sporttábor tájékoztató letöltése letolt kicsi

A gyermek regisztrációja és helye a táborban a tábori díj teljes összegének a befizetésével válik véglegesen érvényessé!

Érdeklődni lehet a 06-30/458-46-00-ás telefonszámon.

A tábor díja: 18 000,- Ft/fő/turnus

Raiffeisen Bank Zrt.-nél vezetett 12094507-01212304-00100000 számú bankszámlaszámra kérjük befizetni a jelentkezéssel egy időben.

A közleményben feltétlenül tüntessék fel a gyermek nevét és a kiválasztott turnust!

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a tábori helyeket díj befizetési sorrendben töltjük fel! Betelt létszám esetén várólistát alakítunk ki, melyből lemondás esetén tudjuk fogadni a gyermekeket.

Lemondási feltételek: 100%-os tábori díj visszafizetését, csak a tábor megkezdése előtt 7 nappal bejelentett lemondás esetén tudjuk teljesíteni! 7 napon belüli lemondás esetén a tábori díj 50%-át áll módunkban visszafizetni. A szervezőnek jogában áll- a nem megfelelő létszámú jelentkezésre hivatkozva- visszamondani a tábor megszervezését, ebben az esetben a szervező az e-mailben bejelentett visszamondást követő 5 napon belül visszafizetni a befizetett összeg 100%-át.

 

A tábori részvételhez a táborozást megelőző 4 napon belül kiállított szülői nyilatkozat szükséges. A formanyomtatványt a jelentkezési lap beérkezése után a megadott e-mail címre megküldjük. A nyilatkozat igazolja a gyermek megfelelő egészségi állapotát, amelyet kitöltve legkésőbb a tábor kezdőnapján kérnénk leadni.

Szükséges és nélkülözhetetlen ruházat, melyet kérjük, gyermeke minden nap hozza magával egy hátizsákban:

Sportcipő, papucs vagy szandál, sportfelszerelés (sportoláshoz váltó zokni, póló, rövidnadrág), kulacs, törölköző, tisztálkodó szer, pulóver vagy melegítő v. polár felső, taj kártya, minimális zsebpénz.

 

 

Baleset, sérülés vagy magatartási problémák esetén a jelentkezési lapon megadott telefonszámot értesítjük, ezért kérjük a szülőket, hogy ennek megadásában körültekintően járjanak el, és ügyeljenek arra, hogy gyermekük táborozása alatt mindvégig elérhetőek legyenek!

Az eseményekről, programokról fényképes dokumentáció készül, melynek marketing célú felhasználásához kérjük jóváhagyásukat. Amennyiben ehhez nem járulnak hozzá, úgy azt jelezzék a jelentkezési lapon az- Egyéb általam fontosnak tartott közlendők rovatban.

 

Szombathely, 2017. április 10.

Elérhetőségeink:

(sportcsarnok)

Elérhetőségeink:

(sportorvosi_rendelő) 

Elérhetőségeink:

(vendégszobák) 

Üzemeltető

sportkozp logo color 185x185
 
http://szombathelyisport.hu

9700 Szombathely, Sugár u. 18.

9700 Szombathely, Sugár u. 18.

9700 Szombathely, Sugár u. 18.

Tel.: +36 94 799 410

Tel.: +36 94 513 744

Tel.: +36 94 513 800

Fax: +36 94 ... ...

Fax:

 Fax:

E-mail: 

E-mail: 

facebook   youtube   picasa    

 Copyright © 2014 ARENA SAVARIA. Minden jog fenntartva.